marți, 16 octombrie 2012

Masajul nu este un moft

Masajul reprezinta una dintre cele mai simple forme de terapie. Efectele relaxante ale masajului ajuta la imbunatatirea circulatiei limfei, intensificand astfel functionarea sistemului imunitar. Dar in ziua de azi, masajul exista sub mai multe forme. Cu totii stim sa facem masaj, dar nu intr-un mod profesional.

Nu mai este un secret ca femeile adora masajul anticelulitic si de relaxare, iar barbatii masajul erotic. Oricine isi poate lua un voucher pentru a beneficia de un astfel de serviciu. O data pe luna, chiar si cei cu venituri mici, se pot rasfata si isi pot trezi cu adevarat simturile.

In ziua de astazi, astfel de saloane apar ca ciupercile dupa ploaie,in special cele de masaj erotic. Nu mai este un subiect tabu faptul ca din ce in ce mai multe mondenitati de la noi sunt prinse de paparazzi in astfel de saloane.

Efectele masajului sunt uimitoare, fiind benefic asupra: pielii, sistemului nervos, metabolismului, sistemului limfatic si asupra organelor interne (indirect prin activarea sângelui, nervilor si limfei, dar si direct asupra unor organe numai în caz terapeutic).Masajul ajuta foarte mult si la calmarea stresului, a starilor de anxietate si a insomniei.



Terapia prin masaj este foarte benefica! Masajul, probabil cel mai vechi (a aparut inca din Egiptul antic, cand oamenii foloseau papirusul) si mai simplu tratament medical, este acceptat ca un fapt firesc de oamenii de toate varstele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu