joi, 24 noiembrie 2011

Noua era - televiziunea interactiva

Toata lumea se uita la televizor. Fie ca este un film serial, emisiune de diverstisment sau stiri, romanul isi pertrece destul de mult timp in fata tv-ului.

Cu noua tehnologie HD, totul devine mai frumos. Numarul de LCD-uri vandute creste. Usor, usor se va trece de la transmiterea semnalului analog la emiterea terestra. Asa vom ajunge mult mai comozi. Stam frumos la televizor si urmarim ce ne place la "caldurica".

Va fi la indemana oricui sa beneficieze de acest serviciu pentru ca Romtelecom vine cu tehnologia IPTV. De acum, tu detii controlul! Cand vrei tu poti pune pauza la serialul preferat si apoi sa revii sa te uiti in continuare sau poti inregistra emisiunea TV care iti place cel mai mult.



Pe langa calitatea imaginii si a sunetelor, te poti uita la ce film doresti cu ajutorul noul serviciu FILMOTECA.  Ai o colectie de peste 150 de filme care le poti vedea de acasa. Ai multe optiuni: iti poti face un profil personalizat sau poti vizualiza istoricul serialelor urmarite. Daca ai pierdut o emisiune TV, nu-i nimic, o poti vedea in reluare!

Niciodata nu mai fost asa de usor, de accesibil si asa de rapid sa te uiti la TV!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu